La fața locului Eliminarea Esența Acid Hialuronic, Vitamina C Echilibrul de Hidratare Albire Tonul Pielii Fermitate Și Anti-rid de Îngrijire a Pielii

0 Opiniile
1.28lei 2.60lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Caracteristică:

Acest produs este realizat prin albire factor de turmeric și biologice naturale extracte de high-tech de extracție.Acesta poate ajuta în mod eficient pielea pentru a reglementa regenerarea și capacitatea de reparare a celulelor pielii, elimina melanina, pentru a preveni în mod eficient regenerarea toate tipurile de pete pigmentare, pentru a obține o piele netedă și delicată, moale, efect de albire.

Cum să utilizați:

După curățare blând, să ia o cantitate corespunzătoare de acest produs, se intinde uniform pe fata si se maseaza usor pana este absorbit, apoi continua cu alte proceduri de îngrijire a pielii.

【Pentru Toate Tipurile de Piele】curcuma ser facial este potrivit pentru orice piele, deshidratat sau uscat pielea, pielea obosita, tenul gras și acnee predispus, ridurilor de imbatranire a pielii.îmbunătățirea tonul și Claritate, porii mai mici, mai puțin breakouts, liniile fine și pete intunecate.

【Hidratare profundă Și iluminează Pielea】Turmeric ulei ajută la echilibrarea tonusului pielii și păstrează pielea sănătoasă și hidratată.Lupte tonuri și lasă-ți pielea cu o aromă proaspătă, strălucire naturală, menținând hidratarea pielii și tonul echilibru.

【Pur Naturale】Formulat cu ingrediente naturale cunoscute pentru a hrani pielea ca de Turmeric si Vitamina c.Eficient și în condiții de siguranță pentru a utiliza pentru toate tipurile de piele.

【Salbatic Utilizați】Aplicabile pete intunecate pe fata, coate, genunchi, axile și alte părți ale corpului.

sku: b82746

feature3 Du-te de-a închis gura acnee
Gen Unisex
Numărul de Bucăți O Unitate
Origine China Continentală
feature5 Suport cu ridicata și transport
facilitate4 Hidratare și întinerire a pielii toner
feature1 Repararea bariere pentru a îmbunătăți roseata fetei
Caracteristică Anti-Imbatranire, Hidratare, Albire
Utilizarea Fata
Țara/Regiunea de Fabricație China
feature2 Eliminarea acnee și iluminat semne de acnee
Nume De Brand LANBENA

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…