BYEPAIN 1buc Guasha Băț de Lemn Instrumente de Lemn de Terapie Decopertarea Drenaj Limfatic Masaj, Tratament Gua Sha Instrumente pentru Piciorul din Spate

0 Opiniile
49.83lei 93.98lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Despre acest articol

1. MARE MATERIAL: Lemn masaj stick-ul este fabricat de înaltă calitate din lemn natural carbonizat la temperaturi ridicate.Suprafața stick corpul este neted și fără bavuri și nu va zgâria pielea.

2. RECOMANDAT DE FIZICĂ și TERAPEUȚI de MASAJ: drenaj Limfatic masaj este conceput pentru terapie fizica, scapa de noduri pentru eliberarea myofascial & declanșa punct de terapie, crește circulația sanguină, reduce durere, rigiditate și dureri, și forma un corp perfect.

3. CADOU/UȘOR DE UTILIZAT: Lemn masaj excelent pentru gat, umeri, brate, picioare, spate sus, de jos a spatelui, fese, coapse, femurali, quad-uri, viței, gambe, picioare, atele fluierul piciorului, celulita si multe altele.E cel mai bun ziua de naștere, ziua Recunoștinței cadou, cadou de Ziua Mamei, ziua Tatălui cadou sau de vacanță de Crăciun cadou pentru cei dragi.

De ce ai alege Instrumente de Masaj?

Lemn din aceste Instrumente de masaj sunt realizate din lemn,lucrate manual, Ultra Margine Netedă, perfect pentru spa și terapie.se va îmbunătăți starea corpului și de a crește flexibilitatea musculara.

Caietul de sarcini:

Brand: BYEPAIN

Nume Produs: Lemn De Terapie De Masaj Instrumente

Material: Lemn

Culoare: așa Cum se arată în figura

Dimensiune: așa Cum se arată în figura

Pachetul Include:

1buc * Lemn de Terapie de Masaj Instrumente

sku: b128041

Numărul De Model Lemn De Terapie De Masaj Instrumente
Nume De Brand BYEPAIN
dropshipping Da
Tip De Element Masaj & Relaxare
Material Lemn
Cerere CORPUL
Origine China Continentală
Modul De Utilizare Manual

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…