Noutatea Geanta Sac de Depozitare Telefon Mobil Sac Cu Cuțit de Bucătărie de Design de Efect Decorativ pentru Mica Schimbare Telefon Mobil Obiecte Mici

0 Opiniile
17.08lei 21.34lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Puncte:

1.Cuțit de bucătărie de Design: Bucurați-vă de fiorul de a transporta un foarte realist Noutate Pungă de cuțit formă de pungă, care va aduce bucurie și complimente de la alții, va fi o alegere bună pentru tine.

2.Moale de Pluș: a Făcut de înaltă calitate din material de pluș, Noutate Portmonee pentru Femei se simt confortabil și cald la atingere.Poți să-l cari cu usurinta si stil, deoarece este compact și ușor.

3.Arată Stilul tau Unic: Acest Ciudat Geanta nu este doar un accesoriu practic, dar, de asemenea, o bucată declarație care se va adăuga unele fler la tinuta.Dacă aveți de gând pentru un look casual sau formale.

4.Cadou unic: Acest joc Distractiv Geanta este un perfect cadou de anul nou pentru cei dragi prieteni.Acesta are un design elegant și ochi-prinderea forma pe care le va face iasă în evidență din mulțime.Dacă e un cadou de ziua mea, un cadou de Craciun, sau un cadou pentru tine.

5.Pe scară largă de Aplicații: Dacă aveți nevoie pentru a stoca obiecte mici, mici modificări, chei, sau telefoane mobile, Distractiv Portofele pentru Femei poate ocupa de toate.Ea are o gamă largă de utilizare și un design compact care se potrivește în orice geantă sau buzunar.

Introducerea noastră unică de Noutate Portmonee pentru Femei!Făcut cu un Cuțite de Bucătărie de Design pe material de pluș, aceste poșete manifestare off tău stil unic.Perfect pentru un cadou de selecție sau derularea mica schimbare.Stea afară din mulțime cu unul-de-un-un fel de posete!

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Element De Noutate Geanta

Dimensiune: aproximativ 26cm/10.24 inch

Lista De Produse:

1*Noutate Geanta

Note:

Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

sku: b275672

Origine China Continentală
Material Poliester
Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly
Tip Saci De Depozitare
Numărul De Model noutatea geanta

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…