Caz Pălărie Rotundă Cutii Cu Capace Pălărie Suport Cutie De Animal De Pluș Jucărie Bin Fereastră Transparentă Pălărie De Stocare Pentru Pături, Pălării De Fetru

0 Opiniile
35.16lei 95.07lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Caz Pălărie Rotundă Cutii Cu Capace Pălărie Suport Cutie De Animal De Pluș Jucărie Bin Fereastră Transparentă Pălărie De Stocare Pentru Pături, Pălării De Fetru

Puncte: 1.Pălărie la modă Cutie Depozitare: Dacă aveți nevoie pentru a stoca mari refuz pălării sau a le afișa ca decor, acest femei pălărie cutie de depozitare adaugă un dram de farmec rustic pentru casa ta.

2.Cutelor-Gratuit Pălării: clar pălărie cutie de depozitare este realizat din mai gros simțit material.Dacă găsiți orice cutele de pe cutie, puteți restaura cu ușurință forma de călcătorie pe cutele timp de 1-2 minute cu un fier de călcat cu abur.

3.Design practic: pălăria cutie de depozitare a două internă bretele elastice care dețin pălărie în loc și un panou care vă permite să verificați rapid pălăria, fără a scoate sau a deschide carcasa.

4.Flexibil și Convenabil: Aceasta cutie de depozitare este ușor pentru a stoca și de transport, precum pachete plate, atunci când nu este în uz.Este, de asemenea, flexibil se potrivește dulap spații de diferite înălțimi, făcându-l ideal pentru utilizarea acasă.Este ușor și durabil, perfect pentru a-ți pălăria de cowboy.

5.Călătorie Multi-funcțional de Organizare: Dacă aveți nevoie pentru a împacheta pălării, lenjerie de corp, esarfe, pături, mănuși, foi sau prosoape, această pălărie caz de călătorie va păstrați-le organizat și protejat în valiză sau dulap.

Proprietati: Material: fetru

Culoare: gri

Dimensiune: aproximativ 43cm/16.9 în diametru, 26cm/10.2 în înălțime

Lista de ambalare: 1*de călătorie pălărie caz

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin Brfilms.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Brfilms.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

sku: b301159

Dimensiune about 43cm/16.9in diameter
Origine China Continentală
Material Poliester, A simțit
Suport dropshipping
Număr de articol 10

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…