Copii drăguț Multifuncțional Cârlige de Fier autoadezive pentru Perete cuier Inima Titular Cheie Copilul Umerase de Perete Fata Agățat Titular

0 Opiniile
15.10lei 27.45lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Copii drăguț Multifuncțional Cârlige de Fier autoadezive pentru Perete cuier Inima Titular Cheie Copilul Umerase de Perete Fata Agățat Titular

Caracteristici:

1. Otel inoxidabil rezistent la apă: Asigurarea calității și longevitate, nu trebuie să vă faceți griji despre adeziv de perete cârlige va cădea sau rugina dupa ce a suferit de apă.

2. Puternic rezistent la apa: puternic adezivă cu două fețe, nu este ușor să cadă într-un mediu umed, și o varietate de peretii pot fi lipite (cu excepția celor care se încadrează gri pereți și tapet pereti).

3. Aplicabile scenarii: potrivit pentru o varietate de decoratiuni interioare scene, sala de mese, camera de zi, dormitor, de studiu și de alte decoratiuni, să utilizeze pe deplin de spațiu familie, puteți închide cabluri de alimentare, chei, telefoane mobile și alte obiecte mici.

4. Notă: cârlig este potrivit pentru perete neted(gresie, faianta, sticla, metal), nu pentru hârtie de perete sau perete vopsit.Înainte de instalare vă rugăm să curățați și uscați suprafețele.

100% de Brand nou și de Înaltă calitate

Culoare: Ca imagine

Material:Fier

Număr:ET0238

Dimensiuni: Ca imagine

Vă rugăm să permiteți-0.5-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.

Pachetul include: Cârlig* 1 buc

Atenție: Ca și calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.

sku: b195132

titular cheie perete cuier
Nr. de Cârlige 2
Copii cuier Cârlig De Depozitare
Copilul perete cuier Instrumente De Bucatarie, cuier fata
Origine China Continentală
Accesorii De Baie Cârlige De Perete
copii umerase de perete Autoadezive Multi-Scop Cârlige
perete cuier produse pentru bucătărie, Pliere Rack
camera copiilor rack Suporturi Pentru Prosoape
Material fier

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…