Împărțit Tava cu Etanșare Capac 6 Compartiment Gustare Tava 201 din Oțel Inoxidabil Gustare Platane Organizator Temperatura

0 Opiniile
147.97lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[6-Compartiment Gustare Tavă Organizator] Această gustare platou organizatorul vine cu 6 compartimente, potrivit pentru separarea fructe, legume, salate, chips-uri, bomboane, nuci sau gustări.Este potrivit pentru petreceri, picnicuri, aperitive sau salate de a face, etc.

[Scufundare Compartimentul] În mijlocul tăvii, există o scufundare compartiment care este perfect pentru stocarea salate, ketchup sau alte sosuri, astfel încât puteți experimenta diferite gustări experiențe.

[Înaltă Calitate 201 din Oțel Inoxidabil] Această gustare separator de platou este fabricat din durabil 201 din oțel inoxidabil, inodor și sigure, sănătoase și durabile.Capacul este realizat din alimente grad plastic PP, pentru o curățare ușoară, o poți pune direct în mașina de spălat vase pentru curățare.Este rezistent la temperaturi și poate rezista la temperaturi de la -40°C la 110°C, puteți utiliza, de asemenea, în frigider.

[Gustare Împărțit Platou cu Capac Transparent] Această gustare împărțit platou vine cu un capac transparent, astfel încât să puteți ști cu ușurință alimente depozitate în container dintr-o privire.

[Etanșe Împărțit Tava de Servire] Acest împărțit tava de servire vine cu un snap-on capac, capacul este echipat cu un inel de etanșare, care vă permite pentru a se potrivi bine capacul pe recipient, păstrând alimentele proaspete și umiditate-dovada, și de a evita scurgerile.

Descriere:

Acest 6-compartiment gustare tavă organizator este perfect pentru sortare diferite alimente, cum ar fi dulciuri, fructe, prăjituri, deserturi și produse din carne.Tava de mâncare vine cu o baie compartimentul din mijloc, potrivite pentru stocarea ketchup, sosuri pentru salate sau alte sosuri pentru a satisface diferite obiceiuri alimentare.De asemenea, are o bună rezistență la temperatură și poate rezista la temperaturi de la -40°C la 110°C. puteți pune-l în frigider pentru a păstra alimente proaspete, făcându-l un foarte practic de depozitare a alimentelor container.

Caracteristică Cheie:

6-Compartimentul Gustare Împărțit Platou: Această gustare împărțit platou vine cu 6 compartimente pentru depozitarea gustări condimente, fructe uscate, prăjituri și deserturi.

Snap-on Gustare Platane Organizator: Această gustare platou organizatorul nu are doar un inel de etanșare, dar, de asemenea, snap pentru a păstra alimente proaspete și pentru a preveni praf și insecte la intrarea, făcându-l mai sigur de a utiliza.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Împărțit Tava De Servire

Material: Oțel Inoxidabil 201 + PP

Culoare: Așa Cum Se Arată

Dimensiune: 265 x 57mm / 10.4 x 2.2 cm

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

1 × Împărțit Tava De Servire

201 din Oțel Inoxidabil Gustare Tava de Servire,6 Compartiment Gustare Platou,Împărțite Platou Tava cu Etanșare Capac,Containere de Depozitare a Alimentelor,Tava de Alimentare de Container

sku: b224091

Nume De Brand willstar
Material Plastic
Origine China Continentală
Utilizarea Cheltuieli diverse

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…