Pentru a Face Lista de Note Lipicioase 3pcs Amuzant Programarea Tampon de Planificare de zi cu Zi de Auto-Stick Notă Tampoane Cu Proteste Citate Pentru Compania Casa

0 Opiniile
21.44lei 42.92lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Cu nostru de încredere planificator de hârtie note lipicioase, te exprimi fără a lăsa urme!Perfect pentru familii sau pentru oricine are nevoie de un mare ajutor cu un grad suficient de 150 de coli.Organiza sarcinile de zi cu zi și programe cu usurinta.

Caietul de sarcini:

Nume: Funny Note Lipicioase

Produs Material: hârtie

Singură Dimensiune Produs: (aprox.)7.5*7.5*0.5 cm/2.95*2.95*0.2 cm

Singur produs greutate: aproximativ 30g

Numărul de coli: 50 de coli pentru fiecare piesă

Lista De Ambalare:

Amuzant Note Lipicioase*3pcs

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fiabile și Confortabil: Aceste amuzant note lipicioase sunt realizate din hârtie de înaltă calitate, care nu este ușor de a deteriora și oferă oaspeților o locație scris experiență.Ele sunt, de asemenea, sigur de utilizat și nu au miros.

2.Birou-friendly Notebook: Ia notițe oricând și oriunde, aceste amuzant note lipicioase rămâne în vigoare pe desktop.Datorită adeziv puternic, nu vor să iasă cu ușurință și nu lasă urme.Fie că este vorba de muncă sau de joc, aceste note vor păstra gândurile organizat și accesibil.

3.Cadou practic: Ridica mesaj cu distracție nostru și practice Amuzant Note Lipicioase.Face comunicarea să stea afară în timp ce aduce râsete la colegi, prieteni, colegi sau familie.Aceste note creative sunt cadouri perfecte pentru oricine care îi place să se exprime în unice și amuzante moduri.

4.Starea de spirit de Relief: Amuzant Note Lipicioase, care să îți exprimi sentimentele cu ușurință și de a face să vă simțiți mai relaxat și la ușurința.Dacă doriți să compliment, mi cer scuze, sau glume, aceste note lipicioase sunt un mare ajutor pentru a te exprima.

5.Suficient Foaie de Hârtie: Păstrați viața ta organizate cu aceste Amuzant Note Lipicioase.Cu 150 de coli, vă puteți întâlni cu ușurință munca ta, de studiu, și de viață cheltuieli are nevoie în timp ce adăugând o notă de umor.Nu se stabilească pentru banale note, upgrade-ul la distracție și de a rămâne pe pistă.

sku: b19465

Origine China Continentală

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…