2024 New100 Plic De Economii Provocare Laser A5 Volante Liant Bugetul De Liant Cu Plicuri Pentru Bani Bani Bani Organizator Sistem

0 Opiniile
24.32lei 39.23lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Specificatii Produs:

Material: imitație de piele

Dimensiune: 22.8*17.6 CM

Culoare: Roz, negru, albastru, verde, Violet

Caietul de sarcini: Setați Un(25 de matase-ecran card de film (1-100) + 3 cartele perforate), set B(25 quadriplex card de film (1-100) + 3 cartele perforate + 4 culoare dolar autocolante digitale), set C(3 verificați litchi model de carte de film + 3 cartele perforate + 4 autocolante digitale + 6 perforat culoare etichete)), Singură carcasă

Caracteristici produs:

1. O modalitate foarte bună de a începe de economisire: 100 Plic Provocare kit conține tot ce aveți nevoie pentru o mai bună buget banii și ține evidența finanțelor dumneavoastră.Tradiționale de economii de la 1 la 100 pot ajunge la $5,050. Utilizați acest buget folder să preia controlul asupra finanțelor dumneavoastră.

2. Provocarea de a economisi bani cu 100 Plicuri: Ciclul Bugetar Manual - Aceasta este o modalitate de a economisi bani pe care nu-ți dai seama este acumularea!!Începe de economisire pentru fonduri de urgență, excursii, vacanta, luna de miere, masini, plata datoriilor, prieteni sau familie, zile de naștere, și mai mult!

3. Materiale de înaltă calitate: banii plicurile care vin cu bugetul nostru cărțile sunt făcute de moale și materiale durabile, care sunt rezistent la apă și rezistent la rupere.Organizați documente, chitanțe, și de numerar în condiții de siguranță.

4. Ușor de transportat: Lumină greutate, ușor de transportat, convenabil pentru casa, birou, masina, de școală, de călătorie, ușor pentru a se potrivi în rucsac, geanta, servieta, sau birou.

5. Cadoul Perfect: 100 Plicuri Bani de Economisire Challenge este un mare cadou pentru a începe toată lumea este planul de economii!Grijuliu și practice cadouri pentru prieteni și familie poate ajuta la salvarea de la buget și să păstreze lucrurile pe drumul cel bun.Hai să economisi bani.

Atenție:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm diferenta, vă mulțumim pentru înțelegere!

2. Din cauza diferențelor între diferite monitoare, vă rugăm să rețineți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Pachetul include:

1 set * Economii Provocare cutie kit

sau

1 * singură carcasă

2024 New100 Plic De Economii Provocare Laser A5 Volante Liant Bugetul De Liant Cu Plicuri Pentru Bani Bani Bani Organizator Sistem

sku: b13415

Nume De Brand Coliky
Origine China Continentală

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…