K-Cupe Nespressos Dolce Gusto Vertuoline Capsula De Cafea Suport Pentru Orice Păstăi De Cafea Cafe Păstăi Raft Capsulă Rafturi De Depozitare

1 Opiniile
42.45lei 84.94lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Puncte:

1、【Nu Murdar Marchează】Cu adeziv de design, puteți lipi cu ușurință cafeaua pod titular la orice suprafață fără a lăsa urme sau deteriorarea birou.

2、【Spațioase de Design 】Dacă preferați mici sau mari capsule, cafeaua noastră pod titularul poate găzdui le pe toate.Acesta poate stoca până la 72 de mici păstăi sau 54 de mare păstăi, ceea ce face convenabil pentru a stoca și accesa dumneavoastră preferat de cafea arome.

3、【economie de Spațiu】Noastre cafea pod titularul este perfect pentru bucatarii mici, deoarece nu ocupă mult spațiu pe blat.Aceasta vă ajută să păstrați păstăi bine organizat și ușor de accesat.

4、【Ușor de instalat】puteți tăia cafea pod suport pentru a se potrivi pe dulap sau pe perete dimensiune.Este ușor de instalat vertical sau orizontal.Acesta vă oferă mai multe opțiuni pentru a stoca dvs. de păstăi.

5、【Largă de Aplicații】Noastre cafea pod titularul poate se potrivesc diferite forme și dimensiuni de păstăi de cafea, de la K-cupe să puteți să-l utilizați în bucătărie, birouri, sau oriunde ai nevoie de un rapid de preparare a cafelei.

Cafeaua noastră pod suportul este fabricat din durabil și material ușor, care nu va deteriora birou sau cabinet.Puteți să-l taie la dimensiunea care aveți nevoie și să-l instalați vertical sau orizontal.Acesta poate găzdui orice formă și dimensiune de cafea pod.Cafea cu pod titular, vă puteți bucura de convenabil și organizat de cafea de stocare.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Dimensiune pachet: 31*4*3 cm/12.20*1.57*1.18 în

Greutate: 150g

Lista De Produse:

Cafea Pod Titularul*10

Bandă dublu-adezivă * 10

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

sku: b259992

Origine China Continentală
Nume De Brand AIHOME

Clienții Q & A

avatar

frumos pentru prețul

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…