Acrilice Sabia Sta 4 Tier Acrilice Katana Sta Bagheta Titularul De Afișare Decorative Katana Titularul Nu Burghiu Bagheta Display Stand

0 Opiniile
49.17lei 75.67lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Afișa apreciate săbiile în stil cu Sabia noastră Display Stand!Acest lucru ușor de asamblat stand oferă sprijinul puternic și de încredere în timp ce economie de spațiu.Cu dimensiunea sa globală este de aproximativ 30*30*20cm/11.8*11.8*7.8 în, fiind utilizate pe scară largă.Face săbiile tale arata foarte misto si organizat cu display stand.

Caietul de sarcini:

Nume: Sabia Display Stand

Material: Acril

Opțional culori: negru, transparent

General dimensiuni: 30*30*20cm/11.8*11.8*7.8 în

Grosime: aproximativ 5mm

Pachet de listă:

Sabia Display Stand*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De patru Ori Display: Cu patru niveluri afișare perfectă, acest suport se poate stoca până la patru săbii laser la un moment dat și le face să arate foarte cool în timp ce economie de spațiu.Este ideal pentru colectionari.

2.Ușor de Instalare: sabia Noastră display stand necesită doar câteva conectarea tije și șuruburi pentru a fixa cele două plăci acrilice, astfel încât să puteți asambla în câteva minute.Nu necesită găurire.Pur și simplu puneți-l pe orice suprafețe plane și apreciate sabia cu usurinta colectia.

3.De înaltă Calitate de Construcție: de Salvgardare prețios sabia de colectare cu durabil display stand făcut de 5mm grosime material acrilic.Dispunând de suprafețe netede și selectat materialul, acesta nu va zgâria iubita ta colecție, oferind în același timp suport robust spre deosebire de oricare alta.

4.Economie de spațiu: sabia display stand are o dimensiune adecvată de aproximativ 30*30*20cm/11.8*11.8*7.8 în, care nu ocupă mult spațiu pe desktop și se potrivește cele mai multe săbii laser și sabia hilts.

5.Domeniul de aplicare: Afișa colecția de sabia hilts, săbii laser, darksabers, baghete și mai mult cu acest stand de versatil care poate fi folosit în camere de zi, dormitoare, magazine, și funcționează.

sku: b71972

Origine China Continentală
Aplicabile Spațiu Camera De Zi
Clasificarea Non-pliere Rack
Nr. de Niveluri Patru Straturi
Numărul De Model Clar Acrilic 4 Tier Katana Sta
Material Plastic
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Utilizarea Alimente
Tip De Instalare Tipul De Podea
Dimensiune M

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…