Canaf Prosop De Plajă Din Bumbac Subtire Piscină Ciucure Foaie De Călătorie Esențiale Pentru Piscină, Plajă, Baie, Saună, Sală De Gimnastică Și De Călătorie

0 Opiniile
31.80lei 45.43lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Experiența plaja ca niciodată înainte cu servicii de bumbac prosoape de plaja din poliester cu bumbac.Lor durabile de design este perfect pentru dvs. lângă plaja de aventura.Lăsa în urmă o plajă de neuitat experiență cu prosoapele noastre, doar nu uita de geanta de plajă!

Caietul de sarcini:

Nume: Canaf Prosop De Plajă

Material: poliester bumbac

Dimensiune: (aprox.)70*140cm/27.56*55.12 cm

Greutate: aproximativ 380g

Culoare: galben, gri, mov, portocaliu, maro inchis

Lista De Ambalare:

Canaf Plajă Prosop*1 buc

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Travel-friendly Depozitare: Acest canaf prosop de plaja este mare pentru calatorii, deoarece poate fi usor de depozitat in geanta de plajă sau rucsac.Este ușor și compact, astfel încât să puteți purta cu tine oriunde te duci.

2.Design atractiv: Mândriți-vă personalitatea cu ciucure prosop de plajă, oferind o varietate de ochi-prinderea culori si modele.Exprima stilul dvs. personal efort cu luminoase și vibrante opțiuni.

3.Suportabil Materiale: Nostru ciucure prosop de plajă se face cu poliester si bumbac pentru a asigura moliciune și confort pentru pielea ta.Designul oferă un simt de lux care te va iubi.

4.Remarcabile Proprietăți de Uscare: Nostru Ciucure Prosop de Plajă este fabricata cu material de încredere, care se usucă repede și rămâne durabil după spălare.Acesta își păstrează capacitatea de absorbție sale, făcându-l ideal pentru toate lunca activități.

5.Experiență de neuitat: pregateste-te pentru a sta pe plajă!Nostru ciucure prosop de plajă vine cu un design unic si culori vibrante, care asigura o experiență nouă și adaugă distractiv pentru zilele de vară.

sku: b64083

Material Poliester / Bumbac
Caracteristică Rapid-Uscat
Origine China Continentală
Model Fire Vopsite

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…