Încălzit Mouse Pad Electrice Cald Birou Pad Cu 3 Trepte De Încălzire & Memento Sedentar Tastatura Laptop Mat Extended Edition Joc

0 Opiniile
134.82lei 269.68lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Acest încălzit mouse pad caracteristici de înaltă, medie, joasă și cu setările corespunzătoare portocaliu, verde, albastru și lumini.La marginile cusute și impermeabil, material de izolare termică a oferi confort pentru incheieturile mainilor si a corpului.Este cadoul perfect pentru oricine are nevoie de căldură în timpul acelor zile lucratoare rece.

Caracteristici:

Produs material: PVC de calitate

Dimensiune produs: 70*31cm/27.56*12.2 inci

Putere: 65w

Lista:

1 x încălzit birou pad

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Control al Temperaturii: Personaliza caldura cu ușurință munca ta.Comutatorul oferă 3 setări de temperatură: de înaltă indicate de orange, mediu indicat de verde, și scăzută indicată de albastru.Pur și simplu ajunge scăzută și faceți clic din nou pentru putere în jos.

2.Calitate Material: calitate material PVC si suport din cauciuc, acest încălzit birou pad este fabricata cu precizie și marginile cusute care impiedica uzura.Non-alunecare de jos asigură stabilitatea funcționării mouse-ul pentru un lucru fără sudură experiență.

3.Patru Straturi de Siguranță Design: rochii de încălzit birou pad este ideal soluție de securitate.Folosind super-rezistent la apa si material de izolație termică, acesta oferă o mare de căldură cu patru straturi de siguranță design și scurt-circuit de performanță, oferindu-vă o asigurare de protecție optimă.

4.Utilizarea pe scară largă: Nostru încălzit birou pad ofera un cald, reconfortant experiență dacă vrei să dormi pe o masă sau cald picioare de pas cu pas pe tălpi.Sale de pluș textura va răsfăța și de a calma corpul, lăsându-vă revitalizat și gata de a aborda zi.

5.Cadou minunat: Răsfățați-vă în căldura și confortul nostru încălzit birou pad, perfect pentru muncă, de studiu, sau de relaxare.Durabil și ușor de curățat material adaugă la efort experiență de îngrijire.Oferă opțiune de cadou pentru familie, prieteni, colegii de clasă, colegii, și de tine.

sku: b6201

Origine China Continentală
Numărul De Model Accesorii Computer perna

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…