Copiii Plutesc Siguranță EVA Flotabilitate Centura Inot Sida Pentru Adulți Începători Reglabil Multifunctional de Înot Didactic Consumabile Pentru

0 Opiniile
14.57lei 29.15lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Descriere:

Potrivit ergonomie de proiectare o flotabilitate centura.Se va face înot mai ușor și mai ușor.Este confortabil de utilizat și nu are restricții.Puteți să-l utilizați atunci când vă fixați cataramă de siguranță.

Caietul de sarcini:

Material: EVA

model: plain

Aplicabile oameni: copii, adulți

PVC grosime: aproximativ 2,8 cm/1.1 în

Aplicabile faptei: de înot și de trecere prin vad de sport

Lista De Ambalare:

Flotabilitate Curea*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1. [ Utilizarea repetată ] nu absoarbe apa, nu vă faceți griji despre scurgeri de aer, Înot Centura pot fi refolosite pentru o lungă perioadă de timp, a făcut de confortabil non-gonflabile durabil spumă EVA.

2. [ Mărime variabilă ] Copiii Înapoi Float este o marime ajustabila catarama centurii de siguranță, conceput pentru adulți și copii cu unele abilități de înot, ușor de pus și decolare.

3. [ Mai multe Scopuri ] instrument de Mare pentru aerobic de apă, apă de jogging, piscina și antrenamente, Dispozitiv de Flotabilitate îmbunătățește abilitățile de înot la adulți și copii, cu o variabilă rezistent nivel.

4. [ Bine-a făcut de Produse ] te menține pe linia de plutire și verticale, Înot Centura este cu impact redus, sporturi de apă, plutind design optimizat pentru echilibru și siguranță.

5. [ În sens larg Utilizate ] Flotație Centura este potrivit pentru aerobic de apă, apă de jogging, și piscina de antrenament, poate fi folosit atât pentru adulți și copii, mare pentru trans-formare și ajută recupera rapid de la leziuni.

sku: b5647

Origine China Continentală
Numărul De Model Înot Centura

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…