Organizator Pantofi Shoe Rack Pentru Dulap Depozitare Pantofi Organizator Organizator Pantofi Pentru Dulap Pantof Suport Pentru Dulap Dublu Stack De Pantofi

0 Opiniile
20.82lei 41.64lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Organiza dormitorul tau cu acest Raft de Pantofi Organizator acoperite cu non-alunecare de liniile de ridicate!A făcut puternic și lavabil, se poate organiza o pereche de pantofi fără nici o hassle.Păstrați pantofi în loc în timp ce economie de spațiu în camera ta.

Nume: Pantof Sloturi Organizator

Material: PP

Dimensiuni: (aprox.)25*8*10 cm/9.84*3.15*3.94 cm

Lista:

1*Pantofi De Sloturi Organiza

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Sacing Spațiu Design: Pantoful Nostru Raft Organizator cu un strat dublu caracteristică este perfect pentru dormitorul tau spațiu, deoarece economisește jumătate din spațiu în comparație cu pantof obișnuit rafturi în timp ce stocarea eficient în dulapul dumneavoastră pentru a maximiza spațiul de locuit.

2.Organizați-vă Colecția de Pantofi: Proiectat cu o cataramă de sistem, acest organizator pantofi adăpostește diverse tipuri de încălțăminte, cum ar fi apartamente, tocuri și pantofi de sport.Înălțime reglabilă permite o curat cu solutie de stocare.

3.Sigure de Depozitare: Păstrați pantofi de siguranță, cu suport pantofi organizator!Non-alunecare de proiectare păstrează pantofii în siguranță în loc cu liniile de ridicate, prevenind alunecarea accidente.În Plus, se păstrează pantofii căutarea mare fara zgarieturi sau praf.

4.De Construcții de încredere: Fabricata cu puternice PP materiale, acest raft de pantofi organizatorul asigură suport stabil pentru pantofi, care deține o pereche cu usurinta.Nu mai deteriorate sau preocupări de a se prăbuși, acest raft va servi pentru o lungă perioadă de timp.

5.Efort de Întreținere: Curățare pantofi de colectare nu a fost niciodată mai simplu!Acest lucru simplu de curățat pantofi raft organizator permite ușor se spală sub apă.

sku: b55862

Utilizarea Pantofi
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Origine China Continentală
Material Plastic
Caracteristică Aprovizionat
Numărul De Model Pantofi Spațiu Protectoare
Clasificarea Non-pliere Rack

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…