Gonflabile Pompa De Extensie Tub Pompa De Aer Cu Furtun Kit Caiac Bord Cu Zbaturi Electric Pompa De Aer Gonflabile-Furtun Pentru Stermay 782 Pompa De Aer

0 Opiniile
60.90lei 121.76lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Descriere Produs

Nume produs: placa de surf gonflabile pompa gonflabila tub

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiune: 1.12 m/44.09 inch

Material: PVC

Descriere produs: Caiac placă cu padele, plăci de surf, bărci de asalt.

UTILIZATE pe scară LARGĂ: caiac paddleboard placă de surf asalt barca accesoriu electric pompa de aer pneumatic furtun este o varietate de articole gonflabile și este un instrument versatil pentru aventură în aer liber.

UȘOR DE UTILIZAT: Aceasta pompa de aer electric are 5 dimensiuni diferite de duze pentru cele mai multe supape, ușor de utilizat, indiferent dacă sunteți un profesionist sau un incepator.

COMPACT ȘI PORTABIL: placa De surf gonflabila tub este ușor și mic, ușor de transportat și depozitat.De dimensiuni mici vă permite să ia cu tine pe dvs. de navigare aventuri sau ambalaj-l în geanta de călătorie, fără a lua prea mult spațiu.

DURABIL: caiac paddle board placă de surf surf accesorii de barca electric pompa de aer pneumatic tubul este fabricat din material plastic de înalta calitate, suficient de rezistent pentru a rezista la condiții meteorologice aspre și grele de utilizare.

CONVENABIL: Aceasta pompa de aer inflației tub este de aproximativ 112cm lungime, compact și ușor, ușor de a transporta în jurul valorii de timpul excursii în aer liber.Sa convenabil de design vă permite să stoca cu ușurință atunci când nu este în uz.

Ambalajul Produsului.

1* placă de Surf pneumatic pompa de umflare tub set

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

sku: b4820

Origine China Continentală
Activitate În Aer Liber Schi nautic

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…