Electric Percuție Masaj Portabil Pentru Masaj Super Liniștită Sport Compact Portabil De Masaj Muscular Profund Dispozitiv Cadouri

0 Opiniile
64.31lei 164.86lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Acest mușchi masaj este perfect pentru a calma muschii de la domiciliu, locul de muncă sau la sala de gimnastică.De înaltă eficiență a bateriei asigură o lungă durată de utilizare și portabilitate înseamnă că poate fi folosit în funcție de nevoile personale, care vizează domenii cum ar fi gât, umeri și talie.Compatibil cu o varietate de dispozitive de încărcare și zgomot redus în timpul masaj, produsul asigură o experiență confortabilă.

Numele produsului: Multifunctional pentru masaj

Produs material: ABS

Putere: 16W

Tensiune de alimentare: 5V

Produs de culoare: negru, alb, roz

Multifunctional pentru masaj*1

Cap de masaj*4

Cablu de date*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Pe Termen lung Baterie Viață: Nostru Deep Tissue Masaj are o baterie puternica capabil de a rula timp de 6 ore la o singură încărcare, asigurându-vă acces la un masaj liniștitor, oriunde te duci.

2.Reglabil de Intensitate Masaj: Acest deep tissue masaj oferă adaptate relief muscular, permițându-vă pentru a ajusta mai multe niveluri de intensitate pentru nevoile tale personale.

3.Corp plin Utilizare: Acesta poate ajuta la ameliorarea oboseala generala în gât, umeri, talie și diverse alte domenii, făcându-l perfect solutie multifunctionala după o zi lungă sau antrenament dur.

4.Încărcați cu Ușurință: De Tip C de design de interfață asigură efort de încărcare de compatibilitate cu diverse dispozitive, oferindu-vă libertatea de a sta relaxat si revigorant oriunde.

5.Ultra-silentios: Bucurați-vă de o pașnică masaj cu deep tissue masaj nivel de zgomot redus.Avansate de bass tehnologie de reducere a zgomotului asigură o ultra-funcționare silențioasă.

sku: b464041

Origine China Continentală
Numele Departamentului Bărbați
Tip de sport Puterea De Formare
Site-Ul De Formare Talie Si Abdomen Exercitii

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…