Banda De Prindere Banda De Hochei Bastoane Anti-Alunecare Rezistent La Apa Albastru Camuflaj Înveliș Ușor Să Se Întindă Și Lacrimă De Hochei Pe Gheață,Schi

0 Opiniile
51.86lei 89.39lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Banda De Prindere Banda De Hochei Bastoane Anti-Alunecare Rezistent La Apa Albastru Camuflaj Înveliș Ușor Să Se Întindă Și Lacrimă De Hochei Pe Gheață,Schi

Durabil Material: banda de hochei este fabricat din poliester, bumbac, care este impermeabil si rezistent la uzura curea pânză.Puteți ușor rupe banda în loc de a folosi foarfece.

Auto-adeziv: prindere, se poate lipi la sine, fără adeziv, care poate fi ușor de lipit și decojite și a plecat fără nici un fel de lipici.

Pentru Uz Profesional: banda poate preveni gheață sau zăpadă de acumulare, astfel încât jucătorii de hochei poate încheia hochei lame și se adaugă hochei ceară pentru a obține un control mai bun al pucuri pe patinoar.

Aplicarea pe scară largă: Acest element poate fi, de asemenea, folosit pentru călărie, dans, vânătoare, tifon antrenor bandă, teren de tenis, pescuit, lacrosse, care nu se va lipi de piele.

Culoare: culoarea de crose de hochei este albastru camuflaj, care este luminos și bine imprimate, perfect pentru decorarea ai stick de hochei.

Culoare:Alb

Material:Poliester bumbac

Dimensiune: 2.5 cm x 25m

Conținutul Pachetului:

2 x Banda de Prindere Banda de Hochei Bastoane

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

sku: b426349

Origine China Continentală

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…