Gonflabile De Box Post De Sine Statatoare Box Post De Sac De Box Echipamente Cu Îngroșată Jos Pentru Fitness, Divertisment De Activitate

0 Opiniile
30.76lei 43.96lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Acest sine statatoare sac de box este un mod practic și ușor de-la-magazin soluție pentru cei care iubesc de divertisment activitate de box.Realizate din PVC de înaltă calitate material, se menține stabilitatea în timpul antrenamentelor intense.Nu este nevoie de instalare sau de foraj, făcându-l perfect pentru sala de sport de acasă setari.

Caietul de sarcini:

Material: PVC

Dimensiune produs: despre 50x50x160cm/19.69x19.69x62.99 cm

Lista De Ambalare:

1buc de Perforare Gonflabile Turn

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Instrument practic: Bucurați-vă de un antrenament complet organism cu usurinta folosind acest liber-în picioare, sac de box pentru casa ta, sală de sport sau sală de gimnastică comercial.Designul său practic permite ușor de set-up și maxime exercițiu avantaje.

2.Design pliabil: Elibera tensiunea și elibera de stres prin utilizarea nostru de box sac de box.Perfect proiectat pentru a se mișcă înainte și înapoi cu fiecare pumn pentru a ajuta la îmbunătățirea coordonării și flexibilitate.și ușor pentru a stoca, pur și simplu ori e plat, atunci când nu este în uz.

3.Dinamic Partener de Antrenament: Acest box sac de box poate răsări în orice moment pentru a rezista la pumni și lovituri din orice unghi.Acesta are o carcasă robustă structură și o bază care pot fi umplute cu apă pentru a menține stabilitatea.

4.Durabilitate excepțională: Fabricat din PVC gros materialul, acest box sac de box este extrem de durabil și rezistent la uzură.Robust, de a construi și îngroșat de bază poate rezista puternic pumni și lovituri.În Plus, design-ul sau compact îl face ușor de transportat și de depozitat.

5.Utilizate pe scară largă: Experiența unui antrenament intens și să se distreze în același timp cu Box Sac de box.O activitate pentru toate vârstele, este o modalitate foarte bună de a întări organismul și de a îmbunătăți coordonarea în timp ce, de asemenea, eliminarea stresului.Utilizate pe scară largă de către entuziaști de fitness, acest produs este un joc-changer în exercițiu de rutină.

sku: b377636

Origine China Continentală
Tip HULA HOOP
Varsta >3 ani

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…