2 in 1 Mini Sac de Etanșare Portabile cu Captuseala Reîncărcabilă Portabile Vid Căldură Captuseala &Cutter de Plastic Sac de Depozitare

0 Opiniile
25.36lei 37.29lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Caracteristici:

1. Două-in-one de căldură de etanșare: Acest mini b ag sealer este foarte potrivit pentru ambalare și prevenirea alimente și gustări de la a deveni umed.

2. Ecologic reîncărcabilă USB cablu: Vine cu un port de încărcare, dispozitivul este echipat cu o baterie reîncărcabilă cu cablu de alimentare, astfel încât să puteți folosi oricând, oriunde.

3. Design ușor și compact: Acest sac de plastic de căldură de etanșare mașină este convenabil pentru a stoca și de a folosi, și este convenabil pentru a stoca în fiecare colț de bucătărie și camera de zi.

4. Potrivit pentru toate tipurile de pungi de plastic: mâncarea de etanșare mașină poate ocupa de toate tipurile de pungi de plastic, cum ar fi snack saci, folie de aluminiu, pungi, pungi de chipsuri de cartofi și diverse materiale din PVC.

5. Cel mai bun cadou la alegere: design-ul este simplu și generos, și aceasta este cea mai buna alegere pentru cadouri de vacanță pentru prieteni sau familie.

Descriere:

Mini sac de etanșare mașină-2 in 1 portable reîncărcabile vid mașină de etanșare și termică, mașină de tăiere-sac de Plastic, mașină de etanșare pentru stocarea snacks-uri, biscuiți și proaspăt bucătărie alimente .

Caietul de sarcini:

Dimensiune:112*34*26mm

Stil:Modern simplitate

Ambalare: alb cutie + sac de OPP

Material: ABS+fier

Pachetul Inclus:

1*aparate de uz Casnic

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

sku: b302713

Origine China Continentală
Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Numărul De Model Mini Geanta De Etanșare
Tip Geanta Clipuri
Material Plastic

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…