Mingea Display Stand Suport Acrilic Minge Stand Pentru Baseball 4buc Fotbal Baschet Suport Pentru Fotbal, Baschet Dovleac Bile

0 Opiniile
13.53lei 27.07lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Introducerea noastre multi-funcțional de Baseball Display Stand Titular!Se potrivesc perfect arc de afișat mingea pentru o sudură de prezentare.Bucurați-vă acces ușor la instalarea și un aspect simplu design.Prezenta bunurile ca un decor creativ bucată.

Caietul de sarcini:

Nume: Baseball Display Stand

Material: acril

Culoare: transparent

Cantitate: 4 BUC/set

Dimensiune: aproximativ 3.6*5*5.8 cm/1.42*1.97*2.28 în

Multifunctional display stand: potrivit pentru baseball, golf, fotbal de masă, tenis, dovleac ziua Recunostintei bile, ouă din lemn, etc.

Lista De Ambalare:

4* Baseball Display Standuri

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Mai multe Scopuri: de baseball display stand holder este un multifunctional si util plus pentru casa ta sau locul de afaceri, pentru că se pot organiza, de asemenea, bile mici, cum ar fi golf, fotbal de masă, tenis, și mai mult.

2.Bine a Făcut: Cu un robust si design durabil, Baseball Display Stand Titular este fabricata din acril transparent și se mândrește cu o delicată și formă curbată, cu margini netede.A materialelor refolosibile se potrivește perfect cu arc de orice afișate mingea.

3.Instalare rapidă: Cele două părți ale acestui baseball display stand titular efort de interblocare cu un slot unic de design pentru instalare rapidă în câteva secunde.Acest hassle-free instalarea nu necesită unelte sau șuruburi, asigurând acces ușor la asamblare.

4.Ușor de Transport: baseball display stand titular oferă confort de transport cu compact 1.42*1.97*2.28 în dimensiune.Său elegant și design simplu face versatil pentru afișarea pe orice ocazie.

5.Cadou delicat: baseball display stand titular nu este folosit doar pentru a organiza o varietate de bile mici, dar, de asemenea, adaugă o notă de stil pentru casa ta sau locul de muncă.Este un cadou perfect pentru baseball, softball, și fanii de golf care iubesc să-și arate colecțiile lor.

sku: b291862

Origine China Continentală
Caracteristică Eco-Friendly
Utilizarea Alimente

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…