Animale Cârlige De Perete Drăguț Animale Din Lemn Cârlige Decorative De Perete Decor Decor Camera Pentru Haina Pălărie Eșarfă Prosop

0 Opiniile
57.02lei 114.04lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Cu ușor de instalare, pur și simplu introduceți tubului de expansiune în perete și ați terminat!Perfect pentru decorarea camere de copii, dulapuri, mobilier, dulapuri și sertare.Versatilitatea lor le face mare pentru o gamă largă de utilizări.

Caietul de sarcini:

Nume: Animale Cârlig

Material: lemn

Dimensiune produs:

Leu: (aprox.)6*5.5 cm/2.36*2.17 inch

Elefant: (aprox.)6*5cm/2.36*1.97 inch

Rhino: (aprox.)6*4.5 cm/2.36*1.77 inch

Girafa: (aprox.)7*3cm/2.76*1.18 inch

Hipopotam: (aprox.)6*4 cm/2.36*1.57 inch

Greutate: 127g

Pachet De Listă:

Animale cârlige de perete*1set(5pcs

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material selectat: animalul Nostru cârlige de perete sunt realizate cu materiale de înaltă calitate, asigurându-se că acestea sunt robuste și au o puternică capacitate de încărcare.Fabricat din lemn natural, de mână-lustruit pentru perfecțiune, aceste cârlige sunt durabile și de încredere pentru toate dvs. de suspendare are nevoie.

2.Diferite Cârlige: Aceste animale cârlige de perete poate fi montat pe orice suprafață de perete și să îndeplinească diferite cerințe de instalare.Puteți alege din diferite cârlige pentru a se potrivi decorul acasă.

3.Hassle-Free de Instalare: transforma cu Ușurință de perete într-o natură sălbatică cu animale cârlige de perete.Pur și simplu introduceți tubului de expansiune, în formă de cârlige, și introduceți-l în perete.Cu tub de expansiune în loc, găurile și să suspende elemente cu usurinta.

4.Distractiv și Elegant Cârlige: animalul Nostru cârlige de perete servi unui scop dublu, de a adăuga caracterul copilului tau decorul camerei și oferind un spațiu organizat să stea haine, pălării și pungi pe dulapuri, sertare și dulapuri.

5.O gamă largă de Aplicații: Cu aceste animale cârlige de perete, vă puteți organiza cu ușurință spațiu de suspendare a diverse elemente, cum ar fi paltoane, jachete, pălării, chei, șepci, eșarfe, umbrele, rucsaci, halate de baie, prosoape, și mai mult.Poti sa-ti pastrezi ordine și dezordine-free.

sku: b271880

Origine China Continentală

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…