Pliabil Cărucior De Cumpărături Tote Sac Pliabil Două Etape Fermoar Coșul De Cumpărături Cu Roți Pungă Cu Produse Alimentare Produse Alimentare Organizator Pentru Cumpărături

0 Opiniile
46.33lei 92.70lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Puncte:

1.Durabil Oxford Material: exterior din Sacoșă de Cumpărături Cu Roți este făcut din Oxford impermeabil tesatura, legate prin puternice benzi conectate printr-dens împletit, de a face sac foarte rezistent

2.Utilizate pe scară largă: Cumpărături, călătorie, vacanță, camping, drumetii, plaja juca, picnic, servicii de spălătorie, depozitare, rechizite școlare, etc. poate fi folosit, un must-have Geantă de Cumpărături Pliabilă Cu Roți pentru cumpărători, elevi, studenți, muncitori și alte persoane de toate vârstele.

3.Ușor de Transportat: transport de Mână Geantă de Cumpărături Cu Roți este mic în dimensiuni și ușor de transportat.Puteți pune în rucsac atunci când te duci într-o călătorie.Acesta nu va ocupa spațiu și poate fi folosit în orice moment.

4.Ușor de Ori: Pliabil Pungă de Cumpărături Cu Roți este ușor să renunțe, pentru că nu este foarte greu.Atunci când nu este în uz, rabatați-l în sus și pune-l înapoi în propria husă pentru a economisi spațiu.

5.Mare Cadou: 2 In 1 Pliabil de Cumparaturi Cosul este potrivit pentru un cadou pentru rude și prieteni ca un cadou de casă nouă.Este folosit pentru diverse nevoi și este un bun ajutor pentru utilizarea acasă.

Descriere:

1.Capacitatea maximă este de aproximativ 30 de litri, potrivit pentru tăierea legume, fructe, băuturi, carne, etc. Acesta poate fi folosit ca genți de mână sau geantă de umăr.

2.Puteți ascunde roți: puteți, de asemenea, ori de roți, cand se retrage foarte puțin.confortabil de purtat.Roțile sunt în sac, nu prea poți să le vezi, dacă nu ești atent.

3.Depozitare ușoară: fermoar pe partea de sus face sac o dimensiune bună, fără a lua spațiu.Ușor de acces, cu fermoar etanș, simplu și în condiții de siguranță.

4.Multifunctional: Odată ce deschizi sacul, devine o pungă de cumpărături.Dacă aveți o mulțime, devine o practică coș de cumpărături, care este ușor de transportat.

Proprietăți:

1.Material: Oxford pânză

2.Greutate: 390g

3.Dimensiune produs: 45*39*13cm\17.71*15.35*5.11 ÎN

Lista De Produse:

1*2 In 1 Pliabil Cosul De Cumparaturi

sku: b256589

Origine China Continentală
Numărul De Model Geantă De Cumpărături
Utilizarea Alimente
Material Oxford
Caracteristică Eco-Friendly
Produs Laptele Matern Sac De Depozitare
Tip Saci De Depozitare
Aplicabile Spațiu Bucătărie
Model Trei-dimensional Tip
Forma Trei-dimensional Tip

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…