De Crăciun, Nașterea Domnului Set Iesle De Crăciun Nașterea Domnului Set Viața Reală Nașterea Domnului Isus Iesle De Crăciun Pătuț Ornament Sfânta Familie

0 Opiniile
57.12lei 114.23lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Puncte:

1.Lucrate manual și Rafinat: Ridica Crăciun decor cu mana de Crăciun Nașterea domnului Set, cu detalii rafinate si o scena plina de culoare care descrie nașterea lui Isus într-un mod captivant.Experiența frumusețea fascinantă a creației artistice.

2.Material rezistent: Acest Crăciun Nașterea domnului este facut de puternic și robust de rășină de material care poate rezista la uzura.Acesta poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp și să păstreze aspectul original, dacă vă păstrați-l într-un loc uscat.Nu este ușor pentru a rupe și poate fi savurat de către familia de mai mulți ani.

3.Retro-Stil de Decorare: Adaugă o notă nostalgică cu o cutie de tinichea decor, care servește ca un ornament pentru casa ta de Crăciun decor.Vine cu cutie de fier de ambalare pentru transport și depozitare ușoară.

4.Inspirat de Experiența de Învățare: Acest Crăciun set nașterea domnului este o modalitate foarte bună de a decora casa ta și să-ți înveți copiii povestea nașterii domnului.Puteți folosi figurine pentru a reconstitui scena nașterii lui Isus și să învețe despre adevărata semnificație și spiritul Crăciunului.

5.Adauga Viata la decoruri de Sărbătoare: Nașterea domnului Nostru Set poate aduce viata la Crăciun decor.By afișarea în muncă, de studiu sau camera de zi, devine un mod perfect de a aduce spiritul de sărbătoare și bucurie pentru orice ocazie si stil.Perfect pentru blaturi, rafturi, și mantels.

Descriere:

Sărbătorim nașterea lui Isus Hristos cu Scena Nașterii Seturi!Detalii rafinate, puternic și robust de construcție cu ornamente face acest set perfect pentru a învăța despre adevărata semnificație și spiritul Crăciunului.Aduce spiritul de sărbătoare și bucurie la casa ta în acest sezon de vacanță.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Craciun nasterea domnului cutie decor

2. Greutate: aproximativ 130g

3. Dimensiune: (aprox.) 15*9*2.5 cm/5.91*3.54*0.98 în

Lista de ambalare:

1 x Crăciun nașterea domnului cutie decor

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

sku: b236010

Origine China Continentală
Material rășină

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…