3-Strat De Montat Pe Perete Dosar Cu Cârlig, Agățat Mail Organizermetal Sârmă De Pui Montat Pe Perete Rack Revista Negru

0 Opiniile
142.86lei 238.07lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

3-Strat De Montat Pe Perete Dosar Cu Cârlig, Agățat Mail Organizermetal Sârmă De Pui Montat Pe Perete Rack Revista Negru

De înaltă calitate și durabil: Acest agățat de fișiere storage rack este fabricat din metal de înaltă calitate materiale.Pulbere de acoperire durabil, anti-oxidare si anti-rugina.Face cele mai multe de spațiu vertical.

Multifunctional: 3-strat de dimensiune letter design, potrivit pentru clasificarea fișiere, documente, reviste, literatura de specialitate, cataloage, mail-uri, scrisori, grafice, manuale și caiete, păstrând desktop-ul curat.

Economie de spațiu de design: Trei fișier buzunare sunt dotate cu șuruburi de fixare, care poate fi ușor de instalat pe perete.Face desktop-ul curat și ordonat, astfel încât birou și acasă au un profesionist și aspect ordonat.

Ușor de utilizat: montat pe Perete organizarea fișier funcție și design arc, puteți accesa cu ușurință conținutul din fișierele stocate.

Design User-friendly: arcuite buzunar de proiectare poate elimina probleme de degete atunci când transportă documente.Colțuri rotunjite și margine netedă de design poate proteja oamenii de zgârieturi în timpul utilizării

Material:Metal

culoare:Negru

Conținutul Pachetului:

1 x perete titularul fișier

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,noi va oferim cele mai competitive prețuri.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Oferim dropshipping parteneriat cu tine.Dacă aveți orice întrebări puteți să mă contactați, nu ajuta pentru a rezolva problema.Avem un serviciu bun client.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Există orice taxe vamale?

Din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

sku: b221780

Origine China Continentală
Material Metal

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…