Om De Zăpadă De Crăciun De Sus Tort De Decorare Acasă Living De Sus De Masă De Rășină Statuie Fată Drăguță Lumina Fereastră Decorare Cadou De Vacanță

0 Opiniile
88.16lei 113.00lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Om De Zăpadă De Crăciun De Sus Tort De Decorare Acasă Living De Sus De Masă De Rășină Statuie Fată Drăguță Lumina Fereastră Decorare Cadou De Vacanță

Decora casă de păpuși sau de masă cu adorabil mini rășină figurine de Crăciun!Aceste cifre deține luminile nu sunt ușor de a sparge și va face perfect de Crăciun favoruri de partid.Ei au, de asemenea, face o mare casă de păpuși accesorii!

Descriere Produs

Denumire Produs: Papusa Crăciun Ornament

Produs material: rasina, componente electronice

Greutate produs: Tip 173g, Tip B 211g, Tip C 187 g, Tip D 185g

Dimensiune produs: Model este aproximativ 17cm mare, Modelul B este de aproximativ 15.5 cm, Model C este de aproximativ 16 cm de mare, și Modelul D este de aproximativ 17cm mare

Alimentare modul: LR44 electronice *2 (numai a și B modele incluse)

Metoda de ambalare: punga cu bule

Cam sfaturi:

1. Din cauza temperaturii de culoare de pe ecran, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, etc., poate exista o ușoară diferență de culoare în imagini a unor produse, iar culoarea este supus produsul real!

2. Din diferite manuale de măsurare, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Lista:

1* Crăciun în miniatură ornament

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Festiv in Miniatura Incanta: Aduce spiritul Crăciunului în casa ta cu aceste adorabil mini ornamente.Cu 4 cute stiluri oferind diferite posturi, de a crea un confortabil și ambianță de sărbătoare în acest sezon de vacanță.Adauga un dram de fermecătoare pentru vacanta decor azi!

2.Creați Frumoase Afișează: Ridica decoratiuni de Craciun cu aceste frumoase și de meticulos artizanale ornamente miniaturale care creează o magică și încântătoare atmosferă pe timp de noapte.

3.În special Robust: Fiind lucrate manual de înaltă calitate rășină, aceste miniaturi de Crăciun au o textură netedă și nu sunt ușor de a sparge.Acestea sunt eco-friendly și de lungă durată, ceea ce le face o completare perfectă pentru decor festiv.

4.Multi-Utilizare Miniaturi: Crăciun-tematice miniaturi sunt perfecte pentru casă de păpuși, accesorii, decoratiuni de masă, DIY surse de crafting, toppers tort, peisaj ornamente, și mai mult.Acestea sunt realizate de înaltă calitate, rășină și-au rafinat detalii și culori vii.Le puteți folosi pentru a crea propriile scene festive și bucurați-vă de spiritul de sărbătoare.

5.Conceput pentru Petreceri de Craciun: foloseste fraze lungi cu adventive și adverbials, și exprimă o progresivă relația dintre avantajul produsului și descrierea.Acesta include, de asemenea, cuvinte cheie care le-ați specificat, cu excepția pentru "compact", care a fost exclus.Sper să vă placă.

sku: b196893

type6 Om de zăpadă prezintă
Tema Oamenii
Origine China Continentală
Type2 acasă decorare accesorii
type4 tort de decorare
Tip Camera de zi de decorare
Categorie produs acțiune papusa
Type1 Decor Acasă
type5 Un Crăciun doll
type3 decorare birou
Material rășină
Este Dispozitiv Inteligent no
Stil Simplitatea Moderne

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…