2022 A6 Bugetul De Liant Notebook Numerar Plicuri Set Cu Liant Buzunare Pentru Bani De Economisire A Bugetului Organizator Proiect De Lege

0 Opiniile
56.55lei 113.05lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Caracteristici:

1. Puteți să vă păstrați un ochi pe bugetul și cheltuielile în orice moment.Lianți inel sunt potrivite pentru stocarea de numerar, bancnote, cecuri, timbre, cărți poștale, cărți de credit, și mai mult.Cu inclus etichete autocolante, puteți eticheta și sorta orice folder geanta pentru organizarea ușoară și rapidă de căutare.

2. A6 notebook are un unic built-in cataramă magnetică, rezistente la uzură și nu ușor de a deteriora.

3. Impermeabil și rezistent la rupere A6 buzunar cu fermoar, cu un design translucid ajută identifica rapid ceea ce este în interiorul și de a găsi ceea ce căutați pentru.

4. A6 notebook-ul este mic și ușor și poate fi ușor de pus în servietă sau geantă.Perfect pentru birou, familie, călătorii de afaceri, și mai mult.

5. Planificatorul de buget pot a vă ajuta să gestionați fondurile și atinge bugetul de goluri.Este, de asemenea, o alegere bună ca un cadou pentru colegii sau prietenii.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 7.5*5.1 inch/19*13cm

Material: PVC

Lista De Ambalare:

Înveliș exterior*1+pungă cu fermoar*12+folie de aur bugetul de card*12+sequin engleză*3+etichete*21

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Perfect Money Organizator: bugetul liant este mare pentru a înregistra cantitatea de numerar in si out pentru fiecare categorie.Satisface toate nevoile dvs. în înregistrare de zi cu zi, buget, și de stocare.Perfect pentru toate vârstele pentru a păstra banii organizat.

2.Rezistent la apa si Praf-dovada: A6 buzunarele sunt realizate din PVC moale, rezistent la apa si praf-dovada.Și este față-verso translucid pentru rapid și ușor de identificare.Zip închiderea asigură siguranța de conținutul interior.

3.Practic Structura: A6 Liant este structurat cu un convenabil cataramă de închidere, și sloturi pentru carduri și buzunare pot organiza rapid pașaport, bilete, carti, note, etc.

4.Ușor de Transportat: Acesta poate fi ușor pus într-o servietă sau geantă.Mare pentru birou, acasă, de călătorie de afaceri, de mare ca un notebook pentru întâlniri de lucru, calendare, jurnale de călătorie, etc.

5.Cadou excelent: Acest buget planner este un cadou ideal pentru mama ta, soția, fiica, fiica sau prietena la o zi de naștere, Ziua Mamei, de Craciun sau pentru a gestiona banii lor.

sku: b15460

Origine China Continentală
Numărul De Model a6 liant

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…