Femei Sexy Fasciculului De Lenjerie De Corp Robie Curele De Punk Din Piele Ham Corset, Jartiere Gotic Haine Pentru Femei

0 Opiniile
10.41lei 14.86lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Descriere:

Această centură este fabricat de înaltă calitate din piele faux și dimensiunea poate fi ajustată în funcție de silueta ta.Perfect pentru petreceri, nunți, în aer liber, acasă, și casual colocare.Este un foarte distinctiv și cadou de bun gust.

Caietul de sarcini:

Nume: Ham Centura

Lungime curea: aproximativ 105cm/41.34 în

Reglabila: 60-98cm/23.62-38.58 în

Dimensiune: toate dimensiunile

Material: piele artificiala

Net greutate: 70g

Lista De Ambalare:

Centuri De Tip Ham*1

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este prezentat în imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Durabil și Confortabil: Fabricat din piele de înaltă calitate, care este rezistent la uzura si moale, acest ham nu va zgâria pielea ta, chiar și după o lungă perioadă de timp de a purta.

2.Reglabil Ham: ham pentru femei vă oferă un perfect care completează figura ta.Puteți ajusta dimensiunea în funcție de preferințele dumneavoastră și confort.

3.Simplu de purtat: Această centură are o cataramă de închidere care vă permite să vă pune-l si ia-o cu ușurință.Acesta nu va aluneca sau slăbiți atunci când își exercită.Este ideal pentru orice interior sau în aer liber activitatea.

4.Utilizate pe scară largă: o poti purta peste orice îmbrăcăminte, la o rochie simpla cu un sacou, și de a crea un aspect uimitor.Dacă aveți de gând la o casă de nunta, un joc casual, colocare, sau o petrecere, acest ham de piele va adăuga eleganta la stilul tău.

5.Dar uimitor: Surprinde-ți familia, prietenii sau cei dragi cu aceasta centura jartieră în Ziua de Crăciun, ziua de nastere, ziua Recunostintei, sau orice alt sărbătoare specială.Ei se vor bucura de designul său elegant.

sku: b150372

Tip de sport Puterea De Formare
Numărul De Model Centuri De Tip Ham
Origine China Continentală

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…