De înaltă Calitate de Ananas Sonda Portabil Și Rezistent Ușor De instalat Non-alunecare Mâner Ananas Feliator Multifunctional Instrument de Bucatarie

0 Opiniile
41.22lei 82.43lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

De înaltă Calitate de Ananas Sonda Portabil Și Rezistent Ușor De instalat Non-alunecare Mâner Ananas Feliator Multifunctional Instrument de Bucatarie Descriere:

Culoare:Gri/Albastru

Categoria de produse: fructe divider

Nume: ananas core extractor

Stil: modern minimalist

Greutate: aproximativ 78g

Caietul de sarcini:

1. Fabricat de înaltă calitate, materia l: ananas sonda este facut din materiale de înaltă calitate, care sunt sigure pentru contactul cu ingrediente alimentare.

2. Rotunjite de dinți și unelte : proiectarea de ananas sonda a rotunjit de dinți și unelte care fac ușor pentru a scoate miezul de ananas, fără a deteriora fructele.

3. Design detașabil : ananas sonda este conceput pentru a fi detasabila, făcându-l ușor pentru a curăța rapid și scoateți pulpa.

4. Non-alunecare mâner : ananas sonda are un confortabil și non-alunecare mâner care previne leziuni de mână și de a face procesul de carotare mai confortabil.

5. Compact și convenabil : ananas sonda este mic și compact, făcându-l ușor pentru a stoca și de a folosi pentru diverse fructe de segregare a sarcinilor.

Pachetul Inclus:

1 * Core extractor

sku: b1494

Caracteristică 3 Non-alunecare mâner
Origine China Continentală
Stil modern minimalist
greutate About 78G
Numele Produsului Ananas Sonda
Caracteristică 2 Rotunjite De Dinți Și Unelte
Caracteristică 4 Compact Și Convenabil
Culoare Gri/Albastru
Caracteristică 1 Fabricat din material de înaltă calitate
Nume De Brand RYRA

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…