1 buc Strat Dublu Studio Microfon Flexibil Ecran Vânt Filtru de Sunet Pentru Difuzare Karaoke Înregistrare Podcast Accesorii

0 Opiniile
7.10lei 10.13lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Caracteristici:

*Strat dublu Ecran Filtre: primul ecran blocuri aer explozii ca orice filtru, în mod normal, ar; diferența între atunci dispersează orice presiunea de aer rămasă, astfel încât în momentul în care se trece de al doilea ecran, explozia este cu ușurință conținut pentru a produce o mare înregistrări de calitate.

*Universal Compatibil: Reglabil cu șurub clemă rotativă cu zero-dovada de prindere se poate asigura varietate tubular de fixare sau stative pentru microfoane.Elimină nimeni elemente suplimentare, care le împiedică de la recordingprojecting lor cele mai bune voci pentru public sau cu publicul lor.

*Reglabil Gooseneck: oțel metal gooseneck titularul sprijină pe deplin filtru greutate și ține-l în loc.Puteți regla unghiul și distanța dintre ecran și microfon pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră pentru vocea ta minunată.

*Caracteristici: Elimina temut hiss și lisp făcut atunci când pronunta literele, care este ideal pentru cântăreți, prezentatori și actori care doresc pentru a obține cele mai bune lor de performanță și de a ajuta a preveni scuipa pe dumneavoastră personale microfon.

*Ton jos momentele care face vocea ta suna prea entuziasmat

Caietul de sarcini:

Numele Parte:Strat Dublu Microfon De Studio Filtru

Material:Oțel metal

Dimensiune:Reglabila

Culoare:Negru

Pachetul De Conținut:

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

sku: b1338

Origine China Continentală
Tip De Element Microfon Grile
Nume De Brand iHseno

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…