Breloc Set -15 Tipărit Psihiatru Foi, 20 Brelocuri, 100 Split Sari Inele Si 5 Homar Clipuri Diycrafts Pentru Copii Ușor De Instalat

0 Opiniile
75.24lei 129.71lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Breloc Set -15 Tipărit Psihiatru Foi, 20 Brelocuri, 100 Split Sari Inele Si 5 Homar Clipuri Diycrafts Pentru Copii Ușor De Instalat

Un psihiatru cartuș de cerneală pentru imprimare, o parte este mata, iar cealaltă parte este lucioasa.Notă partea mată pentru imprimare.După imprimare, film psihiatru poate fi tăiat, cuptorul cu microunde sau incalzite cu un pistol de căldură pentru finală de compresie în termen de 1-2 minute.

21 x 29cm/8.2 x 11.4 cm, grosime de 0,3 mm.Se va micșora cu 20% după încălzire, și va deveni de 5 ori mai gros, după încălzire, liber să taie în funcție de nevoile dumneavoastră.perfect pentru crearea de sofisticate și accesorii personalizate, cum ar fi brelocuri, bijuterii, cadou, etichete, marcaje, scrapbooking, si decoratiuni.

Noastre tipărit termocontractibile dink bord cheie lanț setul include 15 alb tipărit psihiatru foi de plastic, 20 brelocuri, 100 de inele despicate și 5 colorate homar cleme, perfect pentru copiii Creativi arte și meserii, activități de Crăciun, Ziua Mamei, ziua de naștere, sărbători și mai mult.

Procesul de scădere filmul este o distracție și experiență interesantă.Este foarte potrivit pentru interactiunea cu copiii în sala de clasă sau la domiciliu, cu respectarea schimbări în forma de psihiatru folie de plastic, aducând plăcere vizuală și cultivarea mâinile lor-pe capacitatea.

Notificări:

1. Recomandat pentru copii de 4 ani și mai în vârstă.Supravegherea unui Adult este necesar în timpul coacerii.

2. Mată partea de sus atunci când coapte este recomandat.

3. Nu atingeți psihiatru bucată imediat după ce e copt pentru că e foarte cald.

4. Aplicarea emulsie albă sau rășină epoxidică peste partea de sus a desenelor poate preveni-le de la obtinerea frecat off sau obtinerea murdar.

Culoare: Alb/Alb & Argintiu

Material: metal

Conținutul Pachetului:

30 x Psihiatru Hârtie

/

15 x Tipărit Psihiatru Hârtie

20 x Brelocuri

5 x Colorate Homar Cleme

100 x Deschide Sari Inele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

sku: b12864

Origine China Continentală

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…