Izolare Sârmă Piercing Puncție Sonda de Test de Cârlig Clip cu 2 mm/4mm Priza Auto Reparații Auto

0 Opiniile
8.47lei 9.42lei

Alege Culoarea:

Cantitatea:

Dimensiune:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Descriere:

Puncție clipuri permite utilizatorului pentru a oferi precise de presiune solicitate pentru puncție izolare a diferitelor tipuri de sârmă și dimensiuni.

Designul unic este atât de cost-eficiente și convenabil, acesta poate bequickly eliminate pentru a expune puncție sfat pentru orice necesar de ascutit, prelungirea duratei de viață a produsului și eliminând necesitatea de a înlocui complet test clip și cu alte modele de pe piață.

Roșu și negru de culoare-codificate de barili providequick circuit de identificare și luminoase yellowbody este ușor pentru a localiza în condiții de lumină scăzută.

Testul clip ofera un plus de confort cu 'in-linie de retenție'feature.Odată ce testul clipuri sunt atașate la duce, testul a conduce poate fi scos din cleme pentru testarea într-o altă locație.

Utilizare: atașați-l la banana și apoi conectați celălalt capăt poate fi conectat pe cablu izolat, de cotitură roșu sau negru sfârșitul clipului de ac ascuțit străpunge izolația de a face contact cu conductorul.(Prejudiciul este destul de minime)

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 96*19.3 mm/4*1in

Sonda sfat: 2mm /0,08 in,4mm

Culoare: galben/negru/rosu

Ambalaj: 1bucată

sku: b1195

Origine China Continentală
DIY Consumabile ELECTRICE
Sonda sfat 2 mm /0,08 in, 4mm
Dimensiune 96*19.3mm/4*1in
Tip Instrumente De Reparații Auto

Clienții Q & A

Lasă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…